sex hikaye

József Pacskovszky

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2009 A vágyakozás napjai
2007 Az igazi halál
2006 Lopott képek
2005 Móser Zoltán fotóművész
Ég veled!
2003 A boldogság színe
Gyanú
2001 Portré Schéner Mihályról
Schéner Mihály
A minőség forradalmára
2000 Tükör - Karácsonyi vallomások
VII. Olivér
1999 Gózon Francisco
A mi szerelmünk
1998 Szerelem est
Eltáncolt versek - Nagy László: Szépasszonyok mondókái Gábrielre
Lila esernyők
1997 Színészportrék
Nyelv és varázs - két tételben
1995 Fejezetek a magyar film történetéből
1994 Esti Kornél csodálatos utazása
Sellő félig habokból
1988 Zafír
1987 Túlsó part
1986 Jó utat!
A gőgös királykisasszony
Petőfi relikviák
Gérecz Attila
Én, te, ők
Találka
screenwriter
 
2009 A vágyakozás napjai
2006 Lopott képek
2005 Ég veled!
2003 Gyanú
A boldogság színe
2000 VII. Olivér
1999 A mi szerelmünk
1994 Sellő félig habokból
Esti Kornél csodálatos utazása
Én, te, ők
writer
 
1988 Zafír
Találka
Petőfi relikviák

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2003 Hungarian Filmweek: Best Sound
2010 Hungarian Filmweek: Best Screenplay
2010 Wiesbaden GoEast Film Festival : Best Director

 

Credited with

István Szaladják - director of photography  (11)
Teréz Rudolf - actor  (8)
Francisco Gózon - director of photography  (7)
Andrea Kormos - production manager  (6)
Gabriella Koncz - editor  (5)
Adrienne Horváth - director of photography  (4)
Jenő Hábermann - producer  (4)
Anita Tóth - actor  (3)
Anna Györgyi - actor  (3)
Csilla Czétényi - director of photography  (3)

Genres

burlesk drama film etude educational portrait dance travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu