sex hikaye

Randevú (Randevú)

feature 85 min, video
drama Color Hungarian

Crew

director Ágnes Incze
  screenwriter Ágnes Incze
  producer Péter Miklós Tóth
     
  director of photography Máté Herbai
  editor Ágnes Incze
     
  music Péter Kunert , Gábor Deutsch
     

Cast

Gergő Béla Mészáros
  Norbi Gál Vince Zrínyi
  Kari György Kökényesi
  Ildi Lídia Danis
  szőke csaj Martina Kovács
     
more cast további szereplők
  Production company Europa Film
     
  Release date Thursday, 07 September 2006
     

Synopsis

A film első jelenete az 1950-es évekbe nyúlik vissza. Egy kórházi szobában Irén, a halálos beteg fiatal nő búcsúzik el gyermekétől, Rózsikától. Az árván maradt kislány ötven évvel később itt jár közöttünk, mint hajléktalan öregasszony, aki megörökölte anyja tüdőbetegségét.
Nagyvárosi bolyongásai során Rózsika találkozik egy különös mozgású, szótlan nővel, akivel hamarosan szoros barátságot köt. Egyikük sem tudja, de a néző hamar rájön, hogy anya és lánya újbóli találkozásának vagyunk tanúi. Mostantól a két nő kalandjai összefonódnak, és ezekben a kalandokban szembekerülnek egymással a harmadik évezred Magyarországának különböző, egymástól nagyon eltérő minőségű világai és karakterei.
Amikor kiderül, hogy Rózsikának, az idős és beteg hajléktalan néninek már csak napjai lehetnek hátra, Irén mozgósítja magában rejtett energiáit, és mint egy modern mesében, megszabadítja lányát a szenvedéstől.

Plot keywords

old, orphan
pictures
filmhu/2006_01/randevu_lead.jpg
filmhu/2006_01/randev__9.jpg
filmhu/2006_01/randev__6.jpg
filmhu/2006_01/randev__10.jpg

Related articles
Videos
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!