sex hikaye

Live (Live)

short 10 min,
Color Hungarian

Crew

director Gábor Fabricius
  music Balázs Zságer
     

Synopsis

A történet a budapesti zenei élet legkiemelkedőbb fesztiválja, az Európa szerte ismert Sziget rendezvénysorozat egy napját meséli el. A film öt videóklipből áll, amelyek egymásba fűzve, mint egy dj mix vezetik végig a nézőt reggeltől az éjszakai partiig.

Az öt etüd egy-egy zenével, divattal, a fiatalok kultúrájával kapcsolatos témát dolgoz fel. Az alkotás nem klasszikus értelemben vett dokumentumfilm - bár egyetlen beállított jelenet sincs benne. Az alkotás image film. A rendezés és szerkesztés legfontosabb elvévé a lélegzetelállító beállítások, óriási totálok, makrók, felgyorsított és visszalassított jelenetsorok váltak. Álomszerű és nagyon erős, videóklipes világ jelenik meg a vásznon, szinte észrevétlenül vezet végig bennünket egy nap történésein, mindez alig tűnik többnek, mint pár perc.

A Zagar együttes zenéje támasztja alá a produkciót, amely a tömeg furcsa és izgalmas viselkedéséről szól: miként szűnik meg az egyén és kel ?életre? a tömeg, mint egy kollektív személyiség egy tömegrendezvényen.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!