sex hikaye

Behind the eye (Behind the eye)

animation 4 min,
B & W Hungarian

Crew

director Sebő Kovács
  writer Katalin Ladik
  screenwriter Sebő Kovács
     
     

Synopsis

A forgatókönyv Ladik Katalin: Vers a szerelmes piócáról című művéből született. A film a vers továbbgondolása, motívumainak kiszélesítése. A forgatókönyv elkészítésénél az emberi tudatnak azt a képességét vettem alapul, hogy az, képes átlátni, átutazni több valóságsíkon. Ezért nem használtam vágást, az egyik jelentből a másikba mindig "kapuk" kinyílásával kerülünk, s ezzel nem szakad meg a gondolati folyamat, mivel a jelentéstartalmak befelé mélyülően bontakoznak ki.
A film a pióca énekét, elbeszélését jelenti meg, amelyből láthatóvá válik a vers átvilágított mélyülése a fekete lyukban, amely a versben a sárga tányérból és a középen elhelyezkedő piócából válik kibonthatóvá. A "Behind the eye" c. a pióca szeme közti világot jelenti, mert a pióca, a szemein keresztül mesél. A fekete lyukban utazunk, amely mindent beszippant magába, s így a vers figurái, elemei átkerülnek a fekete lyuk relatív, átvilágított valóságsíkjába. /Kovács Sebő/

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!