sex hikaye

Adjuk meg a módját! (Adjuk meg a módját!)

series
educational Color Hungarian

Cast

Judit Liebhaber
  Zsolt Serényi
     

Synopsis

Valljuk be, az emberek túlnyomó többsége, hacsak nem forog előkelő, arisztokrata körökben, bizony megtorpan, ha egy olyan teríték elé ültetik le, ahol a tányérja mellett 2 vagy 3 villa és - uram bocsá' - még annál is több kés sorakozik. És vajon hány ember tudna százszázalékos biztonsággal megkülönböztetni egy fehérborospoharat a vörösborostól, egy konyakost a whiskey-stől? A TV Paprika sorozata ebben nyújt segítséget.
A műsor az asztalra kerülő tárgyakat veszi sorra, a terítőket, tányérokat, poharakat, evőeszközöket, tálakat, szalvétákat, díszítéseket. Protokoll, étkezési kultúra attól kezdve, hogy ki lép be először az ajtón, egészen addig, hogy ki nyitja ki a távozó vendég előtt az ajtót. Liebhaber Judit és Serényi Zsolt segítségével nemcsak a tálalásról és a terítékekről tudunk meg többet, de végre valahára megtanulhatjuk, hogy kell szabályosan feldarabolni egy sült csirkét anélkül, hogy szétforgácsolnánk, és hogyan kell a halkést tökéletesen használni maszatolás helyett. Tartson velünk, adjuk meg minden étkezésnek a módját együtt!

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!