sex hikaye

Antal Abonyi

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2003 A bálvány
1998 Pipázó eleink
Francia négyes
1992 Mécsek
1988 Dús király madara
A fazék
1982 A Fónay
A Rátonyi
Gyere haza, Mikkamakka!
1981 A Kazal
1979 Futrinka utca
Az edzett eb
1977 Süsü, a sárkány kalandjai
1975 A peleskei nótárius
Le a cipővel!
Egy csók és más semmi
Születésünk titkai
1974 Utazás a Holdba
Pokol-Inferno
1973 Fejfák
1972 Pirx kalandjai
1961 Színes kavicsok
A tér
1959 Eszpresszóban
A tér
Ki játszik ilyet
A tákosi templom
A csodakút
Én fogom az aranyhalat
Főiskolás vizsgafilmek
Róza néni elintézi
director
 
Lehullott a rózsalevél - Válogatás Győri Szabó József nótafelvételeiből
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation family children educational adventure musical portrait sci-fi comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu