sex hikaye

Sándor Gerebics

 

director, news-editor, producer

Filmography

director
 
2004 Flamentango - Compania Maria Serrano
Közel Afrikához - A mai Namíbia
2001 Az Indiai esküvő
1999 Yvonne, burgundi hercegnő
1995 Visszaúton 2.
Visszaúton 3.
Evita világpremier
1994 Meghívó nélkül
1993 Valaki mondja meg - sorozat 1993-1994
1992 Álarcosbál
Alsfeld
Színház a pincében
Madrid szökőkútjai
Skorpió: A show megy tovább
Johnnie Walker Live
A Szárnyalás jövője
Toledo
1991 In memoriam Jim Morrison

Az Flz
Zappapest
A Rocky Horror Show Budapesten
1990 Sappho szerelmei
1989 Visszaúton
Alváslaboratórium
"Villanás" - Film és ecset
Omega
Mike Oldfield világpremier 'Tres Lunas'
Cannes sorozat 1996-2012
Nagyvázsonyi Kinizsi napok
news-editor
 
2001 Az Indiai esküvő
1995 Visszaúton 2.
1991 Zappapest
producer
 
1999 Yvonne, burgundi hercegnő

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational concert portrait theatre play dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu