sex hikaye

Ágnes Szigeti

 

music, music director

Filmography

music
 
2008 Charles Simonyi, a meta-utazó: Irány az űr!
2007 Búcsú
2006 Liszt után elsők
Társaink, rabszolgáink
Betájolt öröklét
2005 Üvegfal
2004 Atyák mestere
Vajdasági vérfürdő - 1944
Az álmot meg nem álmodni úgysem tudod...
2003 Ahogy Munkácsy se látta soha
2002 Varázslatos tanúhegyek
A tudomány kincsesháza (2002.06.14)
1999 Erdélyi novellafüzér
Húsvét szent Tavasza
A tudomány kincsesháza (2002.12.27.)
music director
 
2008 Charles Simonyi, a meta-utazó: Az Uráltól a szoftvergyárig
1997 Színészportrék

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Erdőss - director  (3)
Tibor Bucsek - director of photography  (3)
Alpár Gellért - riporter  (2)
Cameron Bill - director of photography  (2)
Géza Marossy - director of photography  (2)
János Jernye - director of photography  (2)
János Varga - director of photography  (2)
Judit Ordódy - production manager  (2)
Kern Mikael - director of photography  (2)
László Vasgel - editor  (2)

Genres

drama educational portrait sketch
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu