sex hikaye

János Vészi

 

director, director of photography, screenwriter, producer, music, actor

Filmography

director
 
2006 Adásunkat megszakítjuk - 1956 Magyar Rádió - Rádiósok emlékei
2005 Happy Birthday!
2000 Börtönfeleségek
1999 Glory, glory, halleluja...
1996 Töredékek a térről
1992 Lujza
1990 A halál villamosa
1983 A csoda vége
Zenészek a periférián
Isten veletek oroszok
Végtelen utazás
Drogportré
Márianosztrai emlék
director of photography
 
2007 Országos ideg
2006 Adásunkat megszakítjuk - 1956 Magyar Rádió - Rádiósok emlékei
2000 Börtönfeleségek
1999 Glory, glory, halleluja...
Márianosztrai emlék
screenwriter
 
2006 Adásunkat megszakítjuk - 1956 Magyar Rádió - Rádiósok emlékei
2000 Börtönfeleségek
1983 A csoda vége
Isten veletek oroszok
producer
 
2009 Nomád Pláza - Három vándor
2008 A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció
2007 Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
A 11. Élet
music
 
2006 Adásunkat megszakítjuk - 1956 Magyar Rádió - Rádiósok emlékei
2000 Börtönfeleségek
1983 A csoda vége
actor
 
1985 Városbújócska

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Judit Jankó - director  (5)
Norbert Solymosi - production manager  (5)
Edit Kőszegi - director  (3)
Ágnes Kulics - editor  (2)
András Surányi - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Ádám Rozgonyi - screenwriter  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
Attila Borszéki - sound  (1)

Genres

educational political portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu