sex hikaye

Béla Balogh

 

director, screenwriter, writer, music

Filmography

director
 
1992 Az obsitos
1943 Ópiumkeringő
1941 Ne kérdezd, ki voltam
1940 Mária két éjszakája
Rózsafabot
Mindenki mást szeret
1939 Karosszék
Pénz áll a házhoz
Garszonlakás kiadó
1938 Azurexpress
1937 300.000 pengő az utcán
Úrilány szobát keres
1936 Havi 200 fix
Méltóságos kisasszony
A megfagyott gyermek (Tomi)
1935 Édes mostoha
1924 Pál utcai fiúk
1921 A megfagyott gyermek
1920 Hegyek alján
A tizennegyedik
Az obsitos
screenwriter
 
1943 Ópiumkeringő
1941 Ne kérdezd, ki voltam
1939 Garszonlakás kiadó
1937 300.000 pengő az utcán
writer
 
1940 Rózsafabot
music
 
1943 Ópiumkeringő
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Árpád Makay - director of photography  (5)
Kokas B. Klára - production designer  (4)
Tivadar Uray - actor  (4)
Zita Szeleczky - actor  (4)
Antal Páger - actor  (3)
Gyula Csortos - actor  (3)
József Juhász - actor  (3)
Lajos Básti - actor  (3)
Péter Pokol - editor  (3)

Genres

drama melodrama silent romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu