sex hikaye

Júlia Nagy

 

director, assistant director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2013 Mogyorósarok
2012 VHK - Akik móresre tanították a halált
assistant director
 
2010 Látogatás
Czukor show
screenwriter
 
2013 Mogyorósarok
2012 VHK - Akik móresre tanították a halált
actor
 
2002 18 kép egy konzervgyári lány életéből
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary drama short film crime thriller music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu