sex hikaye

Tibor Kovács

 

director of photography, screenwriter, editor, director

Filmography

director of photography
 
2009 Vágtázó Életerő koncert
Mit kívánt a magyar nemzet - "...Kik érted haltak..."
2008 Francia esküvő magyar módra - Magyar esküvő francia módra
Világkikötő
Hétfő
2006 A szürke eminenciás
A38-as koncertek - Esclin Syndo
Tankcsapda-koncert
2005 Gastroblues Fesztivál - Török Ádám és a Mini
Gastroblues fesztivál - Paks
Gastroblues fesztivál - Paks
Gastroblues Fesztivál - Back II Black
2004 Playing God
2003 Édes kettes
2002 Baki
15 éves a KISPÁL és a BORZ
Gastroblues fesztivál - Paks
Divat Cirkusz Színház
screenwriter
 
2003 Édes kettes
editor
 
2003 Édes kettes
director
 
2003 Édes kettes

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Szaffenauer - director of photography  (5)
Péter Barok - director of photography  (5)
Tamás Polgár - director of photography  (5)
Zoltán Vincze - director  (5)
Betti Ámon - news-editor  (2)
Csaba Farkas - director of photography  (2)
György Ordódy - director  (2)
György Sebők - director  (2)
Márton Kiss - director of photography  (2)
Norbert Komenczi - director  (2)

Genres

drama film etude educational experimental concert portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu