sex hikaye

Angéla Stefanovics

 

actor, director, screenwriter, costume designer, producer, production manager, writer, editor, set designer, cast, director of photography

Biography

Drámatagozatos gimnázium után elsőre felvették a Színművészeti Főiskolára. Eleinte rövidfilmeket készített Végh Zsolttal és Kálmánchelyi Zoltánnal, majd a színészet mellett a forgatókönyvírásba és rendezésbe is belekóstolt. A Budapesti Kamara Színház tagja. Az ország előtt igazán ismertté az egyik bankos tv-reklám tette.

Filmography

actor
 
2009 Nájlongitár
Messze Európában
2008 9 és 1/2 randi
Pánik
2007 Minden másképp van - Márairól
Öszödik Pecsét
2006 Noé bárkája
2005 A szabadság asszonyai
2003 Libiomfi
2001 A cigány hold - egy cella képei
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
2000 Öcsögök
Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
Máli néni
director
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2001 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
Tirpák TV
A nagy hohohohorgász
screenwriter
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2003 Libiomfi
2000 Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
costume designer
 
2007 Öszödik Pecsét
producer
 
2007 Öszödik Pecsét
production manager
 
2007 Öszödik Pecsét
writer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
editor
 
2007 Öszödik Pecsét
set designer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
director of photography
 
2007 Öszödik Pecsét

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zsolt Végh - director  (9)
András Muhi - producer  (5)
Balázs Dobóczi - director of photography  (3)
Gábor Dióssi - actor  (3)
Karina Kecskés - actor  (3)
Péter Politzer - editor  (3)
Péter Scherer - actor  (3)
Adél Jordán - actor  (2)
Ágnes Nemes - actor  (2)

Genres

mockumentary animation drama educational experimental romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu