Print

Manuéla Maráczi

 

director, actor, screenwriter, music, set designer, costume designer, writer

Filmography

director
 
1999 6 nap
1998 Piknik
actor
 
1999 6 nap
1996 Kishúsleves
screenwriter
 
1999 6 nap
music
 
1999 6 nap
set designer
 
1999 6 nap
costume designer
 
1999 6 nap
writer
 
1999 6 nap

Genres

experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |