sex hikaye

Márk Bodzsár

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2012 Godly Shift
2010 East Side Stories
2007 Bloody Mary
Dekameron 2007
2006 A masculinum felé
screenwriter
 
2012 Godly Shift
2007 Nyomtávváltás

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama black comedy short film crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu