sex hikaye

Gyula Gulyás

 

director, director of photography, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2006 Itt az idő
Az ember néha képpé válik
2002 Fény hull arcodra
2001 Szembesítés
1999 Tanítványok
1998 Provokátor I-V.
Idézés Jan Palach emlékezetére
Mámó
1997 Meggondoltam, megfontoltan
Soha többé katonát nem akarok látni
Rabló béke
1994 Kinő az ember a meséből...
Kicsi mérges öregúr
1993 Egy vállalkozó Erdélyben
Táncház-találkozó
Széki lassú
1992 Túlvilági beszélő
Ez az élet csak egy harmat
Gyermekkorom emlékei
1991 Ő ilyen kőszerelmes
1989 Balladák filmje II.
Balladák filmje I.
1988 Törvénysértés nélkül
1987 Málenkij robot
1986 Én is jártam Isonzónál
1983 Ne sápadj!
1982 Rablóbéke
A magyarok és az I. világháború
Szerződés mindhalálig
1981 Pofonok völgye, avagy Papp Lacit nem lehet legyőzni
Egyedi voltukban megrázó jellegük
1980 Azért a víz az úr...
1979 Domaházi hegyek között
Harang ügy
1978 Vannak változások
1977 Kísérleti iskola
1976 Magyar népdal
1974 Magyar népballadák
1973 Életet kívánunk, valószínűt, nyerset
1972 Mészöly Miklós
1970 Szék télen
1968 Sej szellők
Valóság síppal, dobbal, avagy tűzön vízen át
1965 Önálarckép
Hurok teszt
1963 Preludium
Két kézzel
Szabadságszerelem
director of photography
 
1999 Tanítványok
1998 Provokátor I-V.
Mámó
1992 Túlvilági beszélő
1972 Mészöly Miklós
1970 Szék télen
1968 Sej szellők
Valóság síppal, dobbal, avagy tűzön vízen át
Két kézzel
screenwriter
 
2002 Fény hull arcodra
2001 Szembesítés
1999 Tanítványok
1998 Mámó
1992 Túlvilági beszélő
1983 Ne sápadj!
1981 Pofonok völgye, avagy Papp Lacit nem lehet legyőzni
writer
 
1999 Tanítványok
1998 Mámó
1987 Málenkij robot
1951 Civil a pályán

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2002 Hungarian Filmweek: Award to the director for the most outstanding value in visual expression

 

Credited with

János Gulyás - director  (31)
Ágnes Kovács - actor  (1)
Alfonz Medve - contributor  (1)
András Sütő - actor  (1)
Antal Berki - actor  (1)
Csaba Damokos - set designer  (1)
Dragan Vasile Vivi - director of photography  (1)
Erika Sárközi - actor  (1)
Ferenc Szusza - actor  (1)

Genres

drama portrait historical comedy documentary video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu