sex hikaye

János Gulyás

 

director, director of photography, screenwriter, editor, production manager, producer, writer, news-editor

Filmography

director
 
2011 Töredékek 2010-2011
4 nap emlékezés
2009 Katalizátorok – Ez így el fog tűnni
2006 Az a dolgom, hogy csináljam
2005 Ismeretlenek
2004 Gastarbeiter maradtam végig
Rálátást szeretnék a dolgokra...
2003 A magyar történelem nagy csatái
2002 A magyar koncept...földhöz ragadtabb...
2000 Mary története
Szerves része a szellemtörténetnek - A Nemzet színháza (második Felvonás)
1999 Ennek a falunak élnie kell...
1998 Kárpótlásra az jogosult...
1997 Rabló béke
Ne kavarj! I-IV.
Meggondoltam, megfontoltan
Semmisnek kell tekinteni...
Szamizdatos évek
Soha többé katonát nem akarok látni
1996 Gyermekdeportálások - 1956
Deportálások a Szovjetunióba - 1956
1995 "Ahol cigány van, ott már gond van..."
Cinema du Réel
Volt egy ház...
1994 Jaki
Már szlovákok voltunk?
Kinő az ember a meséből...
Nagy fehér falakra vágyom
Kicsi mérges öregúr
1993 Széki lassú
Szeci
Nem vagyunk mi hősök...
1992 Ez az élet csak egy harmat
Gyermekkorom emlékei
Túlvilági beszélő
1991 Ő ilyen kőszerelmes
1989 Balladák filmje II.
Balladák filmje I.
1988 Törvénysértés nélkül
1987 Málenkij robot
1986 Én is jártam Isonzónál
1983 Ne sápadj!
1982 Rablóbéke
Szerződés mindhalálig
A magyarok és az I. világháború
1981 Egyedi voltukban megrázó jellegük
Pofonok völgye, avagy Papp Lacit nem lehet legyőzni
1980 Sorra, rendre...
Azért a víz az úr...
1979 Harang ügy
Haraszty István mobiljai
Domaházi hegyek között
1978 Vannak változások
1977 Kísérleti iskola
1976 Magyar népdal
1974 Magyar népballadák
1973 Életet kívánunk, valószínűt, nyerset
Mindig csak Keletre... - Egy alapítvány Kárpátaljáért
Civil jelentés - A Civil Jogász Bizottság jelentése az emberi jogi jogsértésekről
A világ legmocskosabb rehabilitációja
Az út sokkal fontosabb
director of photography
 
2011 Bundicsfilm
2009 Katalizátorok – Ez így el fog tűnni
2007 Ők akik... a Cinema 64 Stúdió
2006 Áruló ezüstnitrát
Az a dolgom, hogy csináljam
2005 A másik Csepel
Ismeretlenek
2004 Gastarbeiter maradtam végig
2002 A magyar koncept...földhöz ragadtabb...
Túlélők
2000 Szerves része a szellemtörténetnek - A Nemzet színháza (második Felvonás)
Mary története
1999 Tanítványok
Ennek a falunak élnie kell...
1997 Szamizdatos évek
A képíró
1996 A milliárdos
1995 "Ahol cigány van, ott már gond van..."
1993 Táncdalfesztivál után
1992 Túlvilági beszélő
1988 Önkéntelen mozgások
Időmérés
Törvénysértés nélkül
1987 Málenkij robot
1986 Én is jártam Isonzónál
1983 Ne sápadj!
1982 A magyarok és az I. világháború
Rablóbéke
1981 Pofonok völgye, avagy Papp Lacit nem lehet legyőzni
1979 Haraszty István mobiljai
1978 Küldetés
1975 Keressük Dózsát
Relatív lengések
1973 Nevelésügyi sorozat 1.
Kentaur
Megszállás '68
screenwriter
 
2002 A magyar koncept...földhöz ragadtabb...
2000 Szerves része a szellemtörténetnek - A Nemzet színháza (második Felvonás)
Mary története
1995 "Ahol cigány van, ott már gond van..."
1992 Túlvilági beszélő
1983 Ne sápadj!
editor
 
2006 Áruló ezüstnitrát
Az a dolgom, hogy csináljam
2002 A magyar koncept...földhöz ragadtabb...
2000 Mary története
production manager
 
2006 Áruló ezüstnitrát
Az a dolgom, hogy csináljam
2000 Szerves része a szellemtörténetnek - A Nemzet színháza (második Felvonás)
producer
 
2002 A magyar koncept...földhöz ragadtabb...
2000 Szerves része a szellemtörténetnek - A Nemzet színháza (második Felvonás)
Mary története
writer
 
2003 A magyar történelem nagy csatái
1987 Málenkij robot
news-editor
 
A világ legmocskosabb rehabilitációja
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Gulyás - director  (31)
Dóra Maurer - director  (4)
Pál Wilt - director  (4)
István Dékány - director  (3)
György Boross - director of photography  (2)
László Bille - director of photography  (2)
Róbert Pálinkás - director  (2)
Tamás Tolmár - director  (2)
Alfonz Medve - contributor  (1)
András Kisfaludy - director  (1)

Genres

drama film etude educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu