sex hikaye

Fagyos oázis

dokumentumfilm 52 perc, video
természetfilm színes magyar

Szinopszis

A tudományos ismeretterjesztő film célja, hogy megmutassa azokat a ma már egyértelmű változásokat, amik a Földünkön tapasztalhatók. Az Antarktiszon végzett kutatások drámai eseményeket mutatnak, az Északi sarkvidéken élő inuitok már magukat is a kipusztulás szélén lévő fajnak tartják, az óceáni szigetállamok pedig végveszélyben vannak. Világszerte több száz állat és növényfaj hagyja el folyamatosan élőhelyét.
A magasabban fekvő, hűvösebb vagy csapadékosabb vidékekre vonuló fajok miatt akár néhány év alatt megbomolhat a hosszú ideig tartó fejlődés eredményeként létrejött ökológiai egyensúly. Amikor látjuk ezeket a változásokat, persze feltesszük magunkban a kérdést: természetes jelenségről van szó? Vajon csak általános változékonyság ez a Föld éghajlatában? Esetleg a Nap vagy a vulkáni tevékenység az oka a változásnak? Mert ezek is befolyással vannak az időjárásra. Vagy talán az emberi tevékenység a felelős?

Cselekmény címkék

állat, antarktisz
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012