sex hikaye

Fagyos oázis

dokumentumfilm 52 perc, video
természetfilm színes magyar

Szinopszis

A tudományos ismeretterjesztő film célja, hogy megmutassa azokat a ma már egyértelmű változásokat, amik a Földünkön tapasztalhatók. Az Antarktiszon végzett kutatások drámai eseményeket mutatnak, az Északi sarkvidéken élő inuitok már magukat is a kipusztulás szélén lévő fajnak tartják, az óceáni szigetállamok pedig végveszélyben vannak. Világszerte több száz állat és növényfaj hagyja el folyamatosan élőhelyét.
A magasabban fekvő, hűvösebb vagy csapadékosabb vidékekre vonuló fajok miatt akár néhány év alatt megbomolhat a hosszú ideig tartó fejlődés eredményeként létrejött ökológiai egyensúly. Amikor látjuk ezeket a változásokat, persze feltesszük magunkban a kérdést: természetes jelenségről van szó? Vajon csak általános változékonyság ez a Föld éghajlatában? Esetleg a Nap vagy a vulkáni tevékenység az oka a változásnak? Mert ezek is befolyással vannak az időjárásra. Vagy talán az emberi tevékenység a felelős?

Cselekmény címkék

állat, antarktisz
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012