sex hikaye

Fagyos oázis (Fagyos oázis)

documentary 52 min, video
nature Color Hungarian

Crew

director Zsolt Marcell Tóth
  director of photography Zsolt Marcell Tóth
  editor Zsolt Marcell Tóth
     
  music Attila Merkaba Mátyás
     
more crew további stábtagok

Cast

Carlo Carraro Prof.
  Geoff Jenkins Dr.
  Saxer Iris
  Turak Emre
  Watt-Cloutier Sheila
     
more cast további szereplők
  Production company T.ZS.M. Filmgyártó Bt.
     
     

Synopsis

A tudományos ismeretterjesztő film célja, hogy megmutassa azokat a ma már egyértelmű változásokat, amik a Földünkön tapasztalhatók. Az Antarktiszon végzett kutatások drámai eseményeket mutatnak, az Északi sarkvidéken élő inuitok már magukat is a kipusztulás szélén lévő fajnak tartják, az óceáni szigetállamok pedig végveszélyben vannak. Világszerte több száz állat és növényfaj hagyja el folyamatosan élőhelyét.
A magasabban fekvő, hűvösebb vagy csapadékosabb vidékekre vonuló fajok miatt akár néhány év alatt megbomolhat a hosszú ideig tartó fejlődés eredményeként létrejött ökológiai egyensúly. Amikor látjuk ezeket a változásokat, persze feltesszük magunkban a kérdést: természetes jelenségről van szó? Vajon csak általános változékonyság ez a Föld éghajlatában? Esetleg a Nap vagy a vulkáni tevékenység az oka a változásnak? Mert ezek is befolyással vannak az időjárásra. Vagy talán az emberi tevékenység a felelős?

Plot keywords

animal, antarctic
pictures
No picture

Related articles
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!