sex hikaye

Zsolt Marcell Tóth

 

director of photography, director, editor, producer

Filmography

director of photography
 
2009 Bence meg a többi jómadár
2008 Santostól Sántosig
Keskeny a barázda
2007 Főszerepben a túzok
Liliputi Mimikri
Vidrasors
Nap jön a menny hajlatán - Bioenergia és vidékfejlesztés
2006 Cserfa
Farkaslesen
Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon)
A vízjárta puszták vidékén - A Körös-Maros Nemzeti Park
2005 Fagyos oázis
A tűz és jég birodalma - Izland
Patagónia tornyai - Ahol a madár se jár
Hubara, Hubara - Solymászat pakisztánban
Életem - utazásaim
2003 Ikonosztáz - magyarországi hittörténet
Szikra
Szignó
2002 Antarktisz - Az élet fagyos szigete
A nő és a politika - Jászai Joli néni
A nő és a politika - Heller Ágnes
A nő és a politika - Petschnig Mária Zita
2001 A láthatatlan ház
Iskola dráma
Árpi bácsi fiókái
2000 Árpádházi Szent Erzsébet
István, az apostoli király
1999 Dalma nővér
1998 Fortyogó föld
Éjféli matiné
A nő és a politika - Szepes Mária
Magyar Szent Mózes
Szent Erzsébet
Ösvény a világ tetején
Képírás Peru és Bolívia színeiből
Ahol a madár se jár...
director
 
2006 Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon)
A vízjárta puszták vidékén - A Körös-Maros Nemzeti Park
2005 A tűz és jég birodalma - Izland
Patagónia tornyai - Ahol a madár se jár
Egy nap pompa ­ Tiszavirág
Fagyos oázis
2003 Még az üveghegyen is túl...
2002 Lappföld: Az inari vándorai
Antarktisz - Az élet fagyos szigete
2001 Árpi bácsi fiókái
1998 Fortyogó föld
A szénégető álma
A magyar tenger mellékén - A Balatonfelvidéki Nemzeti Park
Ahol a madár se jár...
Még az üveghegyeken is túl - Grönland
editor
 
2007 Liliputi Mimikri
2006 A vízjárta puszták vidékén - A Körös-Maros Nemzeti Park
Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon)
2005 Fagyos oázis
1998 Fortyogó föld
producer
 
1998 Fortyogó föld
Ahol a madár se jár...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2010 Hungarian Filmweek: Cinematographer award of the scientific educational film category

 

Credited with

Orsolya Székely - director  (8)
Klára Péter - director of photography  (7)
Attila Dávid Molnár - director  (5)
Márta Mészáros - director  (4)
Veronika Nemes - news-editor  (4)
Zoltán Csincsi - director of photography  (3)
Marton Frigyes B. - director of photography  (2)
Péter Herdlicska - production manager  (2)
Péter Sass - editor  (2)
Sándor Fiar - news-editor  (2)

Genres

drama educational adventure portrait sport nature travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu