sex hikaye

Klára Péter

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2008 Zöldbáró
Keskeny a barázda
2003 Ikonosztáz - magyarországi hittörténet
Táncrend
2002 Távoli templom
2000 Árpádházi Szent Erzsébet
István, az apostoli király
1998 A mi gólyánk
1991 Egyszer volt, hol nem volt
Szent Szórád
Szent Erzsébet
Ösvény a világ tetején
Erdélyi Zsuzsanna
Magyar Szent Mózes
director
 
2001 Gyarmathy Lívia
1990 Viharsarok
Garas Dezső

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Orsolya Székely - director  (9)
Zsolt Marcell Tóth - director of photography  (7)
Marton Frigyes B. - director of photography  (3)
Endre Bognár - director of photography  (2)
Lívia Gyarmathy - director  (2)
Zsuzsa Böszörményi - director  (2)
Ádám Prim - editor  (1)
Andrea Németh - screenwriter  (1)
Beáta Eszláry - editor  (1)
Dezső Garas - actor  (1)

Genres

educational portrait dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu