sex hikaye

Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon) (Nagyvárosi vadon (Budapesti vadon))

documentary 30 min, video
educational , nature Color Hungarian

Crew

director Zsolt Marcell Tóth
  director of photography Zsolt Marcell Tóth
  editor Zsolt Marcell Tóth
     
  music Attila Merkaba Mátyás
     
more crew további stábtagok
  Production company T.ZS.M. Filmgyártó Bt.
     
     

Synopsis

A fővárosban játszódó természetfilm, amely ráirányítja a nézők szemét ismeretlen lakótársaikra. Legtöbbünknek fogalmunk sincs róla, hány és milyen típusú társbérlővel osztjuk meg otthonunkat, még egy városi lakásban is. A film meglepetéssel szolgál erre vonatkozóan.

"Hogy érzi magát Budapesten?" Tehetnénk fel a kérdést és valószínű, hogy az a kb. 2 millió ember, aki jelenleg itt él, kb. 2 millió-féleképpen válaszolna rá. Csakhogy szép fővárosunkat nemcsak mi, emberek lakjuk. Sőt, az igazat megvallva, jelentéktelen kisebbségben vagyunk ahhoz a sok milliónyi gerinces és gerinctelen állatkához, növényfajhoz, rengeteg gombához és mikróbához képest, akik szintén itt éldegélnek. A maguk részéről ők is született "pesti"-nek vallják magukat, a kérdésre pedig habozás nélkül azt válaszolnák: "Kösz, jól elvagyunk. Reméljük, ti is..."


Plot keywords

animal, budapest, mushroom

awards

2007 Hungarian Filmweek: Best Scientific Documentary Film Subject

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!