sex hikaye

Lopott képek

játékfilm 95 perc, 35 mm
dráma színes magyar

Stáb

rendező Pacskovszky József
  forgatókönyvíró Pacskovszky Zsolt , Pacskovszky József
  producer Hábermann Jenő
     
  operatőr Kardos Sándor
  vágó Koncz Gabriella
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Ottó Andorai Péter
  Hajnalka Bánsági Ildikó
  Bandi Kocsis György
  Hajnalka anyja Máthé Erzsi
  Ozsda Erika
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Filmart Kft.
     
     

Szinopszis

Pacskovszky József a Boldogság színe után ismét több hős életén keresztül készít portrét a modern társadalomról és annak problémáiról.
A film középpontjában egy digitális kamera áll, amely kapocsként fogja össze a rövid történeteket. A 60 éves Ottó kamerájával fel akarja venni a feleségét. A forgatások során elrejtett sértődések, egymás iránti kifogások és családi titkok törnek felszínre. A kamerát azonban ellopják tőle, és egy negyvenéves Manchester United drukker kezébe kerül. A férfi a vele randizgató nőket akarja megörökíteni. Az eszköz végül csak bajt hoz rá és a kamerának hamarosan új tulajdonosa akad. A magánnyomozó Péter a kamera segítségével próbálja mások problémáit megoldani. Egy féltékeny kínai nő azzal bízza meg, hogy figyelje a férjét, mivel azt gyanítja, hogy hitvese hűtlen hozzá. A kamera vándorútja ezzel még nem ér véget.

Cselekmény címkék

fényképezőgép, titok
Értékelés
 
0 szavazat

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012