sex hikaye

Döntöttek az MMK szakkollégiumai

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. július 3. kedd, 23:25

rendezés  


egy oldalon
10-1  /  30


 
2007. július 6. péntek, 17:12 10. | torolt felhasznalo
a moderálási alapelveink jegyében a sértő tartalmú hozzászólásokat kimoderáljuk.
 
előzmény: jelda #9
 
 
2007. július 6. péntek, 12:48 9. | jelda
Nagyon durva, hogy levettétek a hozzászólásomat!
Miért?
Ki és kit véd?
És főként, MITŐL?
 
2007. július 5. csütörtök, 23:00 8. | Daihelyon
"Én ebben az egész cím-dologban nem hiszek. Nem is látok sok összefüggést egy film minősége és a cím között. Szerintem sok reklámértéke sincs."

Nincs reklámértéke a címnek? Mond, melyik dimenzióból írogatsz?
 
előzmény: hucul #5
 
 
2007. július 5. csütörtök, 14:46 7. | jelda
jelda hozzászólását kimoderáltuk.
 
2007. július 5. csütörtök, 14:19 6. | sakira
Alföldi és Till mint outsiderek?


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahah
 
előzmény: hucul #5
 
 
2007. július 5. csütörtök, 14:12 5. | hucul
Én ebben az egész cím-dologban nem hiszek. Nem is látok sok összefüggést egy film minősége és a cím között. Szerintem sok reklámértéke sincs.
Ha magáról a döntésekről beszélünk, nehéz pro és kontra vitatkozni a győztes könyvek ismerete nélkül. Nem célom senkit sem védeni, de a névsorból semmi tendencia nem érződik: minden generáció ott van. Fiatalok? Vranik, Kenyeres, Fligeauf. Közép: Deák, Enyedi, stb.
"Outsiderek" is vannak: Alföldi, Till.
Majd 1-2 év múlva meglátjuk, jó volt-e a döntés. A kuratorium most bevallottan művészfilmeket támogatott, de pld. Kálomista normatív támogatást kap, szóval nincs semmi diszkrimináció. A Mansfeldet sajnos még nem láttam, ebbe nem szólok bele.

 
előzmény: torolt felhasznalo #4
 
 
2007. július 5. csütörtök, 12:20 4. | torolt felhasznalo
Speciel nem. A munkacímeknél ugyanis már csupán a valódi címek rosszabbak. Legyünk őszinték. Mondj három jó címet az utóbbi időből. És ez, hogy "A szerelmes posztósapka"? Ez mi a fasz? A Pompom egészestés mozifilmje? "A piros esernyők". Ez is zseniális. Ennél jobbat szarok reggelente. Szóval lehe3t, hogy munkacím, de senki nem tiltja meg nekik, hogy valami fantáziadúsat találjanak ki már munkacímnek is. Ez a játék ugyanis az alkotásban. Hogy alkotok. Nem pedig az, hogy beadok valami szart, valami szarral, azt kapok rá pénzt. A Taxisofőr nem fantáziátlan cím, mert egy taxisofőrről szól. A Taxidermia? Az egy szar cím, mert én prosztó azt hittem, hogy egy taxisról szól, akinek bőrbetetsége van (tudom, hogy ez az én műveletlenségem, de majd ha bemész a városba, kérdezd már meg az első tíz szembejövőt, hogy mi az a "taxidermia"?). Zimmer Feri? Őszinte leszek veled. A kitűnő szóvicctől olyan messze áll, mint az Apádra ütök, meg a Pata-tanya, de legalább köze van a film tartalmához. És pont olyan nívótlan is. Ha már jó filmcím, akkor még a Magyar Vándor. Meg nekem a Tibor vagyok is tetszett, de ezt nem tudom racionális érvvel alátámasztani. De a filmcímadás nem csak munkacím szinten szar Magyarországon, hanem egyébként is. Sőt, még a külföldi filmcímeket is sikerül elvicceskedni, amiknek nem véletlenül adták eleve azt a címet, amit. Ez egy rossz szokás, hogy azt hisszük, hogy a film címe nem számít. Az csak úgy van. És a kezdettől a végpontig leszarják. Szóval nem érzem úgy, hogy kötözködnék, de parancsolj -- mondj 3 filmcímet, amire objektíven azt tudod mondani, hogy ez szellemes, találó, és a filmhez kapcsolódik. Például a Mátrix nálam egy mérvadó cím. Ja, azt nem magyarok csinálták. Na igen.
Más: az a tehetségtelen Szilágyi Andor már megint mire kapott 3 és felet? A Mansfeld 500 misis költségvetése után, amit ráadásul be is borított? Ő milyen alapon ítéltetik sikeres, vagy szakértő filmkészítőnek? Soroljuk fel együtt a fesztiválsikereit:

Jó, ez megvolt. Nézzük még meg a látogatottságiját is, vagy ennyivel már átment a mondanivalóm?
 
előzmény: hucul #3
 
 
2007. július 5. csütörtök, 11:27 3. | hucul
Csárli, csárli, te tényleg az élő fába is belekötsz.
1. A pályáztatott filmtervek munkacímmel futnak, a cím még az utómunka alatt is változhat.
2. Taxisofőr - fantáziátlan cím, ugye? Mondjak még néhány tucat ilyet? És a Zimmer Feri? Kitűnő szóvicc, figyelemfelkeltő cím....hmmmm.
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2007. július 4. szerda, 20:52 2. | dawg
Naja, megint a gyokerek kaptak tamogatast. Egyszeruen nem ertem, miert nem adnak fiataloknak penzt. Az ilyeneket felesleges tamogatni, alapbol bukas a filmjuk...A fiataloknak ott a kockazat, de hat ha meg se probaljak...
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2007. július 3. kedd, 23:25 1. | torolt felhasznalo
Gratulálunk Mickey bácsinak, és Peti bácsinak a 7-7 millió forintos nyugdíjkiegészítésükhöz. De ennél is érdekesebb, hogy ezeket a fantáziátlan fosláda címeket ki találja ki ezekhez a projectekhez. Nem sok van, amit a címlapja alapján kinyitnék. De persze ez a szelektív, a művész-pályázat.
10-1  /  30

nka emblema 2012