sex hikaye

Az MMKA és az MNF felhívása az MMKA konszolidáció lezárásával kapcsolatban

2012. május 11. - filmhu
Az MMKA és az MNF felhívása az MMKA konszolidáció lezárásával kapcsolatban
A Magyar Mozgókép Közalapítvány megszüntetéséről szóló 1069/2012. (III. 20.) Korm. határozat értelmében a kizárólag normatív támogatási igénnyel, vagy kizárólag visszatérítendő támogatásból származó tartozással rendelkező érintettek esetében a Közalapítvány ezeket a követeléseket és tartozásokat külön-külön összesíti, és az összesített követeléseket és tartozásokat egymással szemben összesítve beszámítja.

A konszolidációs koncepció az MMKA által támogatási céllal visszatérítendő módon folyósított pénzeszközökért cserébe a támogatott filmalkotáson fennálló vagyoni értékű jogok, illetve azok gyakorlása, hasznosítása jogának elfogadását írja elő.

Erre tekintettel felhívjuk az érintett mozgóképszakmai cégek képviselőit, hogy 2012. május 18-ig, előzetes egyeztetés alapján személyesen jelenjenek meg a Magyar Nemzeti Filmalap irodájában, a támogatott filmalkotásokon fennálló vagyoni értékű jogok listájának (különös figyelmmel a forgalmazási jogokra) az MNF részére írásban történő megküldésével egyidejűleg.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy az egyeztetéseken történő megjelenésre tekintet nélkül az MNF és az MMKA 2012. május 21-i hatállyal a konszolidációs tárgyalásokat lezártnak tekinti, azzal, hogy az egyezséggel nem rendezett visszatérítendő támogatások esetében az MMKA kénytelen a behajtás érdekében a szükséges jogi lépéseket megtenni.

Információ és bejelentkezés: Cseri Márta, kuratóriumi titkár
Tel: 220 5420
Mobil: 30/2070 118

Budapest 2012. május 11.

Cs. Havas Ágnes
Vezérigazgató
Magyar Nemzeti Filmalap Zrt.

Kresz László
Titkárságvezető
Magyar Mozgókép Közalapítvány



nka emblema 2012