sex hikaye

Filmötletvadászat a Filmalapnál

Június 6-ig várják a munkákat

2012. május 7. - filmhu
Filmötletvadászat a Filmalapnál

Minden egy jó ötlettel kezdődik. A kasszarobbantó sikerfilmek is. A Magyar Nemzeti Filmalap filmötletvadászatot hirdet, melynek célja, hogy végre előkerüljenek a fiók mélyéről, vagy most először papírra vetődjenek azok az ötletek, melyekből egy profi csapat közreműködésével akár a jövő mozisikerei is elkészülhetnek.

 

 

A Filmalap 2012. május 7 - június 6. között várja amatőrök, pályakezdők és profik játékfilm-ötleteit, melyek számát nem korlátozzák, mindenki több ötletet is beküldhet. Filmötletenként maximum háromoldalas (8000 karakter) leírást várnak e-mailen, valamint a filmötletvadászat adatlapját kitöltve. Ehhez az akcióhoz nem szükséges regisztrálni és egyéb dokumentumokat sem kell csatolni.

Az akció keretében a Filmalap különös figyelemmel illeti a Magyarország meghatározó alakjait, sorsfordító eseményeit és korunk jellegzetes jelenségeit, szereplőit, élethelyzeteit középpontba helyező ötleteket. A történelmi film, kalandfilm, vígjáték, krimi, thriller, romkom, stb. műfajú egész estés játékfilmek alapjául szolgáló filmötletek közül a Filmalap forgatókönyv fejlesztési részlege válogatja ki a legjobbakat.

A Filmalap a legjobb ötleteket forgatókönyv fejlesztési pályázatán előzetesen támogatottnak nyilvánítja, a forgatókönyv fejlesztéséhez szakmai hátteret biztosít, és alkotóit meghívja egy szakmai fórumra, ahol az ötletgazdák 5 perces prezentáció (pitch) után filmelőállítót, producert találhatnak. Ezen a fórumon a részvétel nem kötelező, a jó ötletek enélkül is fejlesztési pályázatra kerülnek.

Bővebb információ:
http://filmalap.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=61






nka emblema 2012