sex hikaye

Tarol a Valami Amerika 2!

2008. december 22. - filmhu
Tarol a Valami Amerika 2!
Az év végére maradt a legnagyobb dobás: a Valami Amerika 2 éves nézőcsúcsot csinált a magyar filmek közt a nyitóhétvégén, pedig forgalmazási szempontból kifejezetten alkalmatlan pillanatban jött ki.

A három Várnai fiú újabb kalandjai mágnesként vonzották az egyik kezükben karácsonyfát, a másikban tükörpontyot szorongató nézőket. Két héttel ezelőtt Goda Krisztina Kaméleonja 14 ezres eredményével lett első, most a Valami Amerika 2 amerikai szuperprodukciókhoz mérhető közönségsikert ért el.  

Havas Ágnes, a Skyfilm Stúdió Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy ötvenezer feletti fővárosi nézőszámról tudnak (a Budapest Film négy nap alatti 33 ezres nézettségről tud), amiben még nincsenek benne a premier előtti vetítések - ez pedig teljes siker, már kocintottak is rá. Előzőleg nem lehetett megjósolni semmit, mert az eddigi bemutatók (Lora, Magyar vándor, Valami Amerika) rendre a karácsony utáni, január-februári időszakra lettek időzítva, úgyhogy kissé rizikósnak tűnt erre a karácsony előtti, rohanós időszakra időzíteni a filmet. "De nem csalódtunk." - összegzi tapasztalatait Havas.
 

Beváltak az új karakterek - tarol a Valami Amerika 2.

Természetesen Herendi Gábor rendező is nagyon örült a sikernek, főleg azért, mert hogy a nagy áttörés hagyományosan a két ünnep között jön el, akkor szabadul el a mozikba a közönség nagy hányada. A film amúgy 40 hagyományos és 4 digitális kópiával került a mozikba, fele a fővárosba, fele vidékre.
S hogy mi a siker titka? A rendező szerint a minőség. A próbavetítéseke visszajelzéséből kiderült, hogy a nézők többsége szerint a folytatás jobb az első résznél, ami igen-igen ritka. Az alaprecept is jól működött, vagyis a Várnai fiúk eleve kedvelt, szerethető karakterek voltak, s ennek jegyében ők maradtak is a régiben, de a négy új  karakter is igazi telitalálatnak bizonyult, szinte elhomályosítják a régieket.






nka emblema 2012