sex hikaye

Üdv, Caesar!

Készül a következő Coen-film

2005. szeptember 6. - filmhu
Üdv, Caesar!
George Clooney megerősítette, hogy szerepelni fog a Coen testvérek következő filmjében, az Üdv, Caesar!-ban (Hail, Caesar). A film egy, az 1920-as években tevékenykedő színtársulatot követ nyomon, a csapat egy, az antik Rómában játszódó darabra készül – olvasható a Coen testvérek honlapján.

A website szerint a film már előkészületi fázisban van, de a tényleges forgatás csak akkor kezdődhet, ha Clooney már befejezte a Steven Soderbergh The Good German című filmjében vállalt munkát. A második világháború után játszódó moziban egy amerikai újságíró keresi korábbi szeretőjét, ám helyette egy misztikus gyilkosságra bukkan.

Clooney és Soderbergh korábban együtt dolgozott olyan kasszasikernek számító hollywoodi akciófilmekben mint az Ocean’s-sorozat (Tripla vagy semmi, Eggyel nő a tét), vagy az Andrej Tarkovszkij által korábban már filmre vitt Solarisban. Stanislav Lem sci-fijének 2002-es újrafeldolgozása, és benne az ex-Ross doktor mint Chris Kelvin figurájának megformálója vegyes fogadtatást kapott.

Ó testvér, merre visz utad?
A láncrafűzöttek:
John Turturro, Tim Blake Nelson és Clooney
A Coen testvérek és Clooney együttműködése sem újkeletű, a rendezőpáros 2000-ben készített egy modernizált Homérosz-feldolgozást, az Ó testvér, merre visz utad? (O Brother, Where Art Thou?), amelyben három, börtönből szökött fegyenc „kalandozik” az 1930-as évek Mississippi államában. A láncrafűzve menekülő fegyencek a Clooney alakította Everett Homerhez igyekeznek, ahol hozzájuthatnak egy korábbi bankrablásból származó zsákmányhoz. A három, balszerencse kísérte szökevény útján különleges, mítikus figurákkal találkozik.

Legutóbb 2003-ban dolgozott együtt a Vészhelyzet szívtipró dokija valamint a Fargó, A nagy Lebowski és Az ember, aki ott sem volt díjnyertes filmek direktorpárosa. A Kegyetlen bánásmódban a sikeres ügyvéd és a férfigyűjtő díva találkozik. A film Coenéktől szokatlan romantikus krimi-komédia, amely nem kapott egyöntetű pozitív visszajelzést.

A következő projectben, a Üdv, Caesar!-ban Clooney egy az 1920 évek színházi színészei között szerepel, akik Shakespeare Július Caesarját készülnek közönség elé vinni.




(2) 
Hozzászólások
2-1  /  2
2005. szeptember 13. kedd, 12:02#2| admin
Köszönjük az észrevételet, javítottuk a hibát!
 
Előzmény: dzsotu #1
 
2005. szeptember 10. szombat, 21:33#1| dzsotu
Oh Brother, Where Art Thou? = Ó testvér, merre visz utad?
És nem Betörő az albérlőm - ahogy a cikkben szerepel.
Ciki...

nka emblema 2012