sex hikaye

Dr. Habsburg Ottó 90 (Dr. Habsburg Ottó 90)

32 min,
portrait B & W Hungarian

Crew

director Péter Bokor , Gábor Hanák
  screenwriter Gábor Hanák , Péter Bokor
  director of photography Zita Karáth
     
     

Synopsis

Egy teljes évén át 1997-98-ban - minden hónapban találkoztak dr.Habsburg Ottóval a "Napló helyett" című sorozat készítői. De találkoztak vele már jóval korábban is! 1987-óta rendszeresek voltak a találkozások, a film- vagy videofelvételen rögzített hosszú beszélgetések. Ezekből születtek meg aztán az "Isten akaratából" és a "Századunk tanúja" című filmek, meg az elmúlt hetekben megismételt 12 részes sorozat.
A múlt évben: 2002-ben november 20-án ünnepelte dr.Habsburg Ottó a 90. születésnapját. A "Napló helyett" műhelye: az Országos Széchenyi Könyvtárban működő Történeti Interjúk Tára is köszönteni akarta, és ezért baráti stúdió-beszélgetésre hívta meg az "Elnök úr"-at. És mivel korábban egyszer egy odavetett mellékmondatban elárulta, hogy mi a kedvenc süteménye, a szűkkörű összejövetelen az egyik pilisvörösvári tisztelője remekbe készült Dobos tortájával vendégelte meg az ünnepeltet...

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!