sex hikaye

Einstein mega Shotgun (Einstein mega Shotgun)

75 min,
comedy Color Hungarian

Crew

director Zsolt Bernáth
  screenwriter Márk Kis-Szabó
  director of photography Tamás Szentkúti
     
  editor Zoltán Végh , Zsolt Bernáth
  music Zoltán Végh
     
     

Cast

Attila Janisch
  Gábor Csanálosi
  Gábor Hirth
  MC Móki
  Péter Jankovics
     
more cast további szereplők

Synopsis

Két bűnöző. Einstein: az intellektüel "nagyokos", tejfölösszájú srác, akinek semmi gyakorlati érzéke nincs az élethez. Shotgun: a gátlástalan, közönséges bűnöző, trágár, érzéketlen és gyakorlatias. Ő karolja fel Einsteint, és "terepre viszi", pontosabban bevonja egy betörésbe. Előtte még mindketten kitöltenek egy lottószelvényt, bízva szerencséjükben.
A betörés rosszul sül el, az üresnek hitt ház nagyszobájában ugyanis ott heverészik a tulajdonos lánya, Barbie, és két narkós fiatal, Hippi és Blues. A két betörő rutinosan túszul ejti a három beszívott tinédzsert, ám egy óvatlan pillanatban az egyik hippi telefonál, és hamarosan televíziós riporterek hada özönlik a helyszínre közvetíteni a túszdrámát. Einsteinék tanácstalanok. Az estét váratlan esemény dobja fel: lottósorsolás a televízióban.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!