sex hikaye

Akartam volna mutatni (Akartam volna mutatni)

documentary 48 min, video
portrait Color Hungarian

Crew

director András Petróczy , Ágnes Sós
  director of photography Ágnes Sós , András Petróczy
  editor Ernst Thomas
     
     
more crew további stábtagok
  Production company Dokuart
     
     

Synopsis

Idős, örökké szép, törékeny nő... Alig kivehetőek a vonásai a zsúfolt, sötét előszobában. Több generáció emlékei, munkái között él, kis "ösvényeken" bolyong a kincsek között. Ahová csak nyúl, minden történelem és érték. Mintha mindenen évszázados por ülne. Titka, súlya van a helynek, sűrű a levegő. Minket is nyom... Átláthatatlan, megemészthetetlen... vágyunk megismerni, megfejteni, látni és gyönyörködni, de lehetetlen, hiszen, ha összeadjuk, több száz évre lenne szükség a megismeréshez...
Gábor Marianne, a 90 éves festőművész, az egyetlen élő magyar festő, akinek a firenzei Uffizi Múzeum önarckép-gyűjteményében két festménye is megtalálható. ...bolyongás, lebegés a művészetnek, múltnak és jelennek e titokzatos, homályos világában. Mint egy töredékes álomban, úgy bukkannak fel a képek, levéltöredékek, versidézetek, fényképek... S a mesélő a "kastély" egyetlen még élő lakója.

Plot keywords

history, painter
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!