sex hikaye

Ernst Thomas

 

editor, screenwriter

Filmography

editor
 
2013 Szerelempatak
Overdose - Vágta egy Álomért
2010 Láthatatlan húrok – A tehetséges Pusker nővérek
Birthday
Cold Shower
2008 Őrült szerelem ez
2006 Akartam volna mutatni
A barátkozás lehetőségei
Projekció
Régimódi történet
2004 Sorstalanság werkfilm
Leszármazottak
2003 A költőnő és a bányász
A szúnak a fába' kell maradnia
Játszó gyerekek
A magyar buletin
Dés
Titkos hely
A Koltai napló 2001-2003
2002 Magamról röviden csak annyit
Bánk bán
screenwriter
 
2013 Szerelempatak
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Károly Markert - director of photography  (6)
Ágnes Sós - director  (4)
András Muhi - producer  (4)
Gábor Ferenczi - director  (4)
Klára Muhi - director  (4)
Zoltán Lovasi - director of photography  (4)
András Petróczy - director of photography  (3)
Ágota Varga - director  (2)
István Major - producer  (2)
Máté Herbai - director of photography  (2)
Credited with more további közös

Genres

drama fiction educational experimental short film portrait romantic historical documentary video music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu