sex hikaye

A költőnő és a bányász (A költőnő és a bányász)

documentary 70 min, video
portrait Color Hungarian

Crew

director Ágota Varga
  director of photography Károly Markert
  editor Ernst Thomas
     
     
more crew további stábtagok

Cast

László Bencze
  Zsófia Aranyossy
     
  Production company Inforg Studio
     
     

Synopsis

A történet egy hat éve tartó "tinédzser-szerelemről" szól. A pár hölgytagja, a közel 80 éves Aranyossy Zsófia költőnő és előadó. A férfi pedig a nála 10 évvel fiatalabb Bencze László 56-os nyugdíjas bányász. Zsófia lírai, érzékeny lélek finom stílussal, míg László a nyers bányász, a férfierő oszlopos képviselője.
Megismerkedésük előtti eltérő életvitelükből adódóan együttélésük számtalan komikus és drámai élethelyzetet produkál. Kamera előtti viselkedésük is szokatlanul természetes, már-már azt hisszük, nem is dokumentumfilmet készítünk.

A másfél év alatt forgatott fevételeink különböző élethelyzetekben készültek. Megismerkedésük előtt László a 14 éves özvegysége alatt a gaz csábító szerepét élte, számtalan kalanddal. Őt az ősi, őszinte természetes humor jellemzi, míg Zsófia az érzékeny, hamvas nebáncsvirág, határozott előadói stílussal.

Kettősük megható, egymás iránti ragaszkodásuk egyszerűen lenyűgöző.

Plot keywords

love, old
pictures
No picture

Related articles
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!