sex hikaye

Ágota Varga

 

director, screenwriter, riporter, news-editor, editor-riporter, producer, dramaturg, production manager

Filmography

director
 
2013 A tartótiszt
2009 Fedőszáma: MN-1480
Aczél
2007 Csolnoki rabtábor
2006 Szemünk fénye
Jó szerencsét, emberek!
2004 Leszármazottak
2003 A költőnő és a bányász
2002 Mondatlan múlt
Fekete lista
2001 Szeretlek
2000 Porrajmos - Cigány holokauszt
1999 Eksön
1998 Két életben
Csintó - A vajda születésnapja
1997 Szakítópróba
1996 Törmelékturkálók - Tatabánya
A kilakoltatás - Tatabánya
1994 Örökbefogadás
Gyerekgyilkosok
Vattacukor
A levél
Totyi temetése
Cölibátus
Farkaskata
Szakítópróba folytatódik
Isten sajátos kegyelme
Totyi
screenwriter
 
2013 A tartótiszt
2006 Jó szerencsét, emberek!
1999 Eksön
1997 Szakítópróba
riporter
 
2006 Szemünk fénye
2003 A költőnő és a bányász
Akác utca
news-editor
 
2004 Leszármazottak
2003 A költőnő és a bányász
editor-riporter
 
2007 Koreszmék és táborok
Csolnoki rabtábor
producer
 
2007 Csolnoki rabtábor
dramaturg
 
2006 Szemünk fénye
production manager
 
2006 Szemünk fénye

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Hungarian Filmweek: Best Director

 

Credited with

Károly Markert - director of photography  (12)
András Muhi - producer  (3)
Béla Kovács - director  (2)
Ernst Thomas - editor  (2)
Gyula Velez - director of photography  (2)
Péter Gábor - director  (2)
Réka Lemhényi - editor  (2)
Sándor Faludi - sound engineer  (2)
Zoltán Lovasi - director of photography  (2)
Zsófia Tallér - music  (2)

Genres

mockumentary educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu