sex hikaye

Klára Muhi

 

director, news-editor, editor-riporter, dramaturg, riporter, narrator, writer, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Nem az én erőm
2007 Koreszmék és táborok
In memoriam Fábri Zoltán
2004 Sorstalanság werkfilm
Így készült a Sorstalanság
2003 A Koltai napló 2001-2003
A szúnak a fába' kell maradnia
1989 Négy, hat, nyolc
Premier Plan - Koltai Lajos portré
Magyar filmműhelyek - Fórum Film Alapítvány
news-editor
 
2008 Csillogás
2004 Így készült a Sorstalanság
2003 A Koltai napló 2001-2003
editor-riporter
 
2003 Dés
1998 Nemzedékek
dramaturg
 
2010 Aglaja
2007 Koreszmék és táborok
riporter
 
2003 A Koltai napló 2001-2003
narrator
 
2007 Koreszmék és táborok
writer
 
1989 Négy, hat, nyolc
screenwriter
 
2010 Aglaja

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary circus movie drama portrait documentary video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu