sex hikaye

Ágnes Mógor

 

editor, director

Filmography

editor
 
2009 Balansz
2008 Pinprick
Csillogás
2005 Ősfény - Urlicht
A Peter Korniss portret
2004 Herskó
Csoda Krakkóban
2002 Felmentő levél
Bolygótűz
2000 Balra a nap nyugszik
1998 Keresztutak
1997 Sanya
SZTK
Szoknyavadász
director
 
2001 Gencsimese
Kutyásfilm egy cicához
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu