sex hikaye

Mariann Kárpáthy

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2006 Forradalmi etűd
Emberek fehérben
2003 Európa Kollégium
2000 Gyógyító dobok
A Prozelita
1999 Tangó
1998 Távoktatási műhelyek
Gyermek a képernyő előtt
A távoktatás európai központjai
Bábszínház az egész világ
Vakon, de nem világtalanul
Szakmák dicsérete
" Bizony elrejt engem az ő hajlékában a veszedelem napján"
Egymás mellett
A burjátok
Kettős portré
screenwriter
 
2000 A Prozelita
" Bizony elrejt engem az ő hajlékában a veszedelem napján"

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu