sex hikaye

András Szobrász

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2007 Rocklexikon 2. rész - Bergendy István és Zalatnay Sarolta
2005 Klipperek
Reneszánsz
A zsidónegyed - Pest zsidó arca - A három templom
2003 Tarka képzelet
Európa Kollégium
2002 Córesz
2000 A Prozelita
Nyitány
1999 A kékszemű
Tangó
1991 Azok a csodálatos állatok
Kettős portré
Aviator
Hölgyválasz
Odeon Filmmagazin
A véletlen zenéje
Bábszínház az egész világ
Egymás mellett
" Bizony elrejt engem az ő hajlékában a veszedelem napján"
Pepsi Music Chart
Karrier
KiberNet
Magyar elsők
Autóvízió
Láng György emlékére
Vasárnap sziget
Nemzeti park a Teidén
director
 
Autóvízió

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu