sex hikaye

Mihály Győrik

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1999 Levelek Svájcból
1998 Keresztutak
Monte Veritá - Az igazság hegysége
1996 Hajdú Kinga és Kósa János - Egy művészpár portréja
1995 Gyilkosság zárójelben
1994 Elképesztő Alexander
1993 A habfiúk hangja
Vasútállomás
Gyilkost kiáltottak
screenwriter
 
1998 Keresztutak
1995 Gyilkosság zárójelben
pictures
No picture
Videos
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu