sex hikaye

Levente Szörényi

 

music, actor, author, screenwriter, contributor, writer

Filmography

music
 
2006 Árpád népe
2002 Ének a csodaszarvasról
1988 Ismeretlen ismerős
1986 Akli Miklós
1984 István, a király
1982 A remény joga
Kabala
1979 A trombitás
Vasárnapi szülők
1978 Egyszeregy
1977 Ékezet
1976 Két pont között a legrövidebb görbe
1975 A kenguru
1974 Tigrisugrás
Hajdúk
1973 Álljon meg a menet
Petőfi '73
Szabad lélegzet
1970 Szép leányok, ne sírjatok!
1969 Az oroszlán ugrani készül
1968 Eltávozott nap
Holdudvar
1967 Ezek a fiatalok
István, a király
actor
 
2000 Baby
Szerelmes földrajz
author
 
Szörényi Levente - Bródy János: István, a király
screenwriter
 
1984 István, a király
contributor
 
1984 Budapest - Muzsika
writer
 
2002 István, a király

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Kardos - screenwriter  (7)
János Kende - director of photography  (7)
János Bródy - music  (6)
János Rózsa - director  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
Ferenc Kardos - director  (4)
Jácint Juhász - actor  (4)
Márta Mészáros - director  (4)
Dezső Garas - actor  (3)

Genres

animation family drama educational comedy documentary video music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu