sex hikaye

Ferenc Kardos

 

director, producer, screenwriter, editor, writer

Filmography

director
 
1997 A világ legkisebb alapítványa
1993 Énekelt versek - Zeneszerző: Sebő Ferenc
1991 Hímes tojások
1989 Iskolakerülők
1984 Mennyei seregek
Molitorház
1978 Egyszeregy
1977 Ékezet
1974 Ozorai példa
Hajdúk
1973 Petőfi '73
1970 Egy őrült éjszaka
1967 Ünnepnapok
1965 Gyerekbetegségek
1964 Levelek Júliához
1963 Miénk a világ!
1959 Eszpresszóban
Ég és föld között
Hej, hej, helyesírás!
producer
 
2001 Torzók
1999 A bolond gránátalmafa
1998 A szerencse lányai
1992 Roncsfilm
1989 Engesztelő
screenwriter
 
1984 Mennyei seregek
1978 Egyszeregy
1973 Petőfi '73
1967 Ünnepnapok
1965 Gyerekbetegségek
editor
 
1974 Álmodó ifjúság
writer
 
1970 Egy őrült éjszaka

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Kardos - screenwriter  (6)
János Kende - director of photography  (6)
János Rózsa - director  (4)
András Szalai - director of photography  (3)
Dezső Garas - actor  (3)
Lajos Őze - actor  (3)
László Kántor - producer  (3)
Ádám Szirtes - actor  (2)
Csaba Oszkay - actor  (2)

Genres

drama educational comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu