sex hikaye

András Szalai

 

director of photography, director

Biography

Díjak, elismerések: 2007: Kiváló művész 1986: Balázs Béla-díj - Bolse vita 1988: Magyar TV Fesztivál - Az angol királyné 1986: Arany Prága - Ember és Árnyék 1982: Prix Italia - Hatásvadászok

Filmography

director of photography
 
2007 56 csepp vér
2006 Sirályok útja - Erzsébet Gödöllőn
2004 Életképek
2002 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
2001 Vademberek
1996 Bolse vita
1991 Família Kft.
Hímes tojások
1990 Cikász és a hallópálmák
1989 Iskolakerülők
1988 Ismeretlen ismerős
Csere Rudi
Az Angol Királynő
1987 A megoldás
Illatszertár
1985 Johann Sebastian Bach
Ember és árnyék
Képvadászok
1984 Molitorház
1983 Nyugodjak békében
Hatásvadászok
1981 Nyitott ház
1980 Szöktetés a Szerájból
1979 A nagyenyedi két fűzfa
A világ közepe
Weiner emlékére
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1974 Karsai Zsigmond a népművészet mestere
Kastélyfilm
III. Richárd
Magyar elsők
Az élet szép, az élet minden
Hét főbűnős
Itthon otthon
Mi, szemüvegesek
Csontváry - avagy a világhódító hun
Portugál képeslapok
A szibériai nyuszt
A cár őrültje
director
 
1973 What do we Want? - Mit akarunk?
Berlin - 1973.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Bodrogi - actor  (4)
Miklós Hajdufy - director  (4)
Miklós Szurdi - director  (4)
András Kern - actor  (3)
Dezső Garas - actor  (3)
Ferenc Kardos - director  (3)
Judit Schell - actor  (3)
Péter Valló - director  (3)
Tamás Fejér - director  (3)

Genres

family drama children educational adventure musical theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu