sex hikaye

Tamás Fejér

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1988 Csere Rudi
1985 Gyalogbéka
1982 Csata a hóban
1980 Veszélyes játékok
1979 A világ közepe
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1976 A királylány zsámolya
1975 Ballagó idő
Utánam, srácok!
1974 Pocok, az ördögmotoros
1973 Az öreg bánya titka
1972 Hekus lettem
1969 A beszélő köntös
Az idő ablakai
1967 Horgászvizeken
Tüskevár
1966 Princ a katona
A férfi egészen más
1965 Patyolat akció
A Tenkes kapitánya
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
A Tenkes kapitánya
1962 Kertes házak utcája
1961 Jó utat autóbusz!
1960 Az arcnélküli város
1959 Szerelem csütörtök
1958 Bogáncs
1957 Törődj munkatársaiddal!
Komikusok albuma
Sporthorgászok
1956 Eger
1955 Emlékalbum
Nem igaz
1953 Operettalbum
1947 Magyar gépipar és kohászat
Az ipar újra él
Pontyhorgászok
Karancsfalvi szökevények
Remetekan
Horgásziskola
screenwriter
 
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1975 Ballagó idő
1969 A beszélő köntös
Az idő ablakai
1967 Tüskevár
writer
 
1976 A királylány zsámolya
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Zenthe - actor  (7)
István Mezei - director of photography  (6)
József Békés - dramaturg  (6)
Ferenc Kállai - actor  (4)
Ferenc Örsi - screenwriter  (4)
Ilona Bencze - actor  (4)
István Hildebrand - director of photography  (4)
Tibor Molnár - actor  (4)
Zoltán Farkas - editor  (4)

Genres

children educational adventure musical sci-fi sport satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu