sex hikaye

Miklós Hajdufy

 

director, screenwriter, set designer, writer

Filmography

director
 
1992 Nem válok el
1991 Hölgyek és urak
Szakíts helyettem
1989 Forró mezők
1988 Az Angol Királynő
1987 A megoldás
Illatszertár
1986 Pofonok
1985 Lenkey tábornok
Parancsra tettem
1983 Klapka légió
1982 Közjáték Vichyben
1981 Vádindítvány
1979 Ingyenélők
1978 Mire a levelek lehullanak
1977 Császárlátogatás
1976 A szerelem bolondjai
Sakk, Kempelen úr!
1975 A Rókus templom harangjai
1974 Kiálts, város
III. Béla
A farkasok
Ficzek úr
1973 Gyémántok
Hannibál utolsó útja
És mégis mozog a föld
1972 György barát
Heten, mint a gonoszok
A lámpás
1971 Széchenyi meggyilkoltatása
1970 Tizennégy vértanú
1969 Volt egyszer egy borbély
Eklézsia megkövetés
Kedd, szerda, csütörtök
1968 Sammy
Halász doktor
A sofőr visszatér
Fal a bal oldalon
1967 A szerelem törékenysége
1966 Hajnali komédia
Távolsági történet
1965 Ikertárs
Téves kapcsolás
A cár őrültje
A sas meg a sasfiók
Miniszter
screenwriter
 
1988 Az Angol Királynő
1978 Mire a levelek lehullanak
1974 A farkasok
1973 És mégis mozog a föld
set designer
 
1987 A megoldás
writer
 
1983 Klapka légió

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Lukács - actor  (6)
György Czabarka - director of photography  (5)
Sándor Horváth - actor  (5)
András Kern - actor  (4)
András Szalai - director of photography  (4)
Árpád Gyenge - actor  (4)
Géza Tordy - actor  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)
Gyula Szabó - actor  (4)
Iván Darvas - actor  (4)

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu