sex hikaye

Árpád Gyenge

 

actor

Filmography

actor
 
1985 Hosszú utazás
1979 Vakáció a halott utcában
A világ közepe
Használt koporsó
Ingyenélők
1978 Keménykalap és krumpliorr
1977 A kisfiú meg az oroszlánok
Csutak a mikrofon előtt
1976 A szerelem bolondjai
Nyár a szigeten - Le a cipővel!
1975 Tudós nők
Le a cipővel!
Bach Arnstadtban
1974 Ficzek úr
Aranyborjú
Kérem a következőt!
1972 Az ember melegségre vágyik
1971 Képzelt beteg
Egy óra múlva itt vagyok
Nyulak a ruhatárban
Villa a Lidón
1968 A Hamis Izabella
1967 Világraszóló lakodalom
1965 Kristóf, a magánzó
A sas meg a sasfiók
Lóvá tett lovagok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

János Körmendi - actor  (6)
Flórián Kaló - actor  (4)
Ila Schütz - actor  (4)
István Csukás - writer  (4)
János Horkai - actor  (4)
Miklós Hajdufy - director  (4)
Zoltán Gera - actor  (4)
Annamária Detre - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)

Genres

children adventure crime satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu