sex hikaye

Zoltán Gera

 

actor, narrator

Filmography

actor
 
2008 Príma primavéra
2004 Hóesés Vízivárosban
2003 A Rózsa énekei
Az ördög nem alszik
2000 Vityebszk felett
1999 A katona
1997 The Hunchback
1996 Retúr
Szarajevó kávéház
1994 Ébredés
1993 A gólyák mindig visszatérnek
1991 Tékozló apa
1990 Rabigában
1989 Laurin
Alapképlet
1986 Mami blú
Vásár
1983 Boszorkányszombat
Közös kutya
Hatásvadászok
1982 Nyom nélkül
1981 Haladék
1980 Faustus
1979 Liftrapszódia
Használt koporsó
1978 Magyarok
Beszélgetések Szókratésszal
1977 Két pisztolylövés
1976 A szerelem bolondjai
1975 Koplalóművész
1974 Ficzek úr
1973 Kincskereső kisködmön
Bajuszverseny
1972 Az ember melegségre vágyik
1968 Alfa Rómeó és Júlia
1966 Sok hűség semmiért
1964 Így jöttem
Az aranyfej
1963 Meztelen diplomata
1961 Alba Regia
Két félidő a pokolban
1960 Fűre lépni szabad
Az arcnélküli város
1958 A harangok Rómába mentek
1957 Éjfélkor
Családi tűzhely - Janika
narrator
 
2007 Búcsú

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dezső Garas - actor  (5)
Antal Farkas - actor  (4)
Árpád Gyenge - actor  (4)
Ferenc Bencze - actor  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
György Palásthy - director  (4)
Imre Sinkovits - actor  (4)
László Márkus - actor  (4)
Teri Tordai - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

family drama children educational crime portrait romantic satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu