sex hikaye

György Palásthy

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
1999 A szalmabábuk lázadása
1996 Retúr
1987 A szeleburdi család
S.O.S. szobafogság
Szeleburdi vakáció
1984 Az élet muzsikája - Kálmán Imre
1979 Égigérő fű
Égig érő fű
Vakáció a halott utcában
1978 Második otthonunk: A munkahely
Tótágas
1977 Második otthonunk: Az áruház
Második otthonunk: Az SZTK
1975 Kopjások
1973 Egy srác fehér lovon
1972 Hahó, a tenger!
1971 Hahó, Öcsi!
1970 Antonius és Gugyerák
1969 Az örökös
A varázsló
1968 Bors
Hazai pálya
1967 Az özvegy és a százados
1966 Sok hűség semmiért
1965 Másfélmillió
1963 Meztelen diplomata
1961 Mindenki ártatlan?
1955 Irány Varsó
screenwriter
 
1996 Retúr
1987 Szeleburdi vakáció
1975 Kopjások
1973 Egy srác fehér lovon
1969 VII. Olivér
1965 Másfélmillió
1963 Meztelen diplomata
1961 Alba Regia
1959 Kölyök
actor
 
1996 Történetek a magyar filmről VI.
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ottó Forgács - director of photography  (11)
János Rajz - actor  (6)
Sándor Boronkay - editor  (6)
Dezső Garas - actor  (5)
Ferenc Bessenyei - actor  (5)
Hilda Gobbi - actor  (5)
Iván Darvas - actor  (5)
Teri Losonci - editor  (5)
Alfonzó - actor  (4)

Genres

family drama children portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu