sex hikaye

Alfonzó

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1978 Keménykalap és krumpliorr: Valódi oroszlánbőgés
Keménykalap és krumpliorr: Kell egy veréb
Keménykalap és krumpliorr
Keménykalap és krumpliorr: A tettes lépre megy
1973 Hét tonna dollár
1972 Hahó, a tenger!
1971 Hahó, Öcsi!
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Én vagyok Jeromos
1966 És akkor a pasas...
1964 Kár a benzinért
1963 Színészek a porondon
Meztelen diplomata
1962 Csudapest
1961 Napfény a jégen
Mindenki ártatlan?
1953 Ifjú szívvel
Kiskrajcár
Riadó a Pitypang Szállóban
Alfonzónia
Jobb ma egy VMSZ
Keménykalap és krumpliorr: Éljen Bagaméri Elemér
contributor
 
1979 Alfon-Show
"Kedves közönség"

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Berkes - actor  (5)
Gábor Szűcs - actor  (5)
György Bárdy - actor  (4)
György Illés - director of photography  (4)
György Palásthy - director  (4)
Imre Sinkovits - actor  (4)
Irén Psota - actor  (4)

Genres

burlesk circus movie family drama children educational adventure portrait comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu