sex hikaye

Gábor Berkes

 

music, actor, writer

Filmography

music
 
2011 Kaland
2009 Nájlongitár
2008 Papírkutyák
Eszter hagyatéka
2006 Egy bolond százat csinál
2005 Egy szoknya, egy nadrág
2003 Apám beájulna
2000 Kvartett
Egerszegi
1999 Hippolyt
1987 Kutyánszky Kázmér, a versíró kutya
S.O.S. szobafogság
Szeleburdi vakáció
actor
 
1984 Legyél te is Bonca!
1978 Keménykalap és krumpliorr: Valódi oroszlánbőgés
Keménykalap és krumpliorr: Kell egy veréb
Keménykalap és krumpliorr
Keménykalap és krumpliorr: A tettes lépre megy
1976 Barátom, Bonca
1975 Utánam, srácok!
Keménykalap és krumpliorr: Éljen Bagaméri Elemér
writer
 
1977 Bezzeg a Töhötöm
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

József Békés - dramaturg  (6)
Alfonzó - actor  (5)
Barna Kabay - director  (5)
Gábor Szűcs - actor  (5)
Antal Páger - actor  (3)
Bence Gyöngyössy - director  (3)
Gergely Litkai - screenwriter  (3)

Genres

family drama children adventure romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu