sex hikaye

Barna Kabay

 

director, screenwriter, producer, creator, writer

Filmography

director
 
2009 Nájlongitár
Szuperbojz
Hitvallók és ügynökök – Az igazság szabaddá tesz benneteket
2007 A Városligeti fasortól a Milánói Scáláig
2005 A közvetítő
2001 A Black Rose vár titka

2000 Meseautó
1999 Hippolyt
1998 Sárvártól Leutstattenig
1996 In memoriam Gyöngyössy Imre
1994 Halál sekély vízben
Európa messze van
1993 Holtak szabadsága
1991 Száműzöttek
1990 Erdély
Keresztények Szovjet-Közép-Ázsiában
1989 Johnny, a szerencsés I-IV.
50 év hallgatás
1988 Cirkusz a Holdon
Elhagyott brazil utcagyerekek
1987 Boat People
1985 Yerma
Add tudtul fiadnak
Loan I-III.
1983 Jób lázadása
1981 Pusztai emberek
1980 A gyerek, akire mindenki vágyott
Töredék az életről
1978 Tengerre néző cellák
Orvos vagyok
Havasi selyemfiú
1976 Velencei Biennálé
Két elhatározás
1975 Legenda a nyúlpaprikásról
Memento I-IV.
1973 Giordano Bruno megkísértése
screenwriter
 
1996 In memoriam Gyöngyössy Imre
1983 Jób lázadása
1981 Pusztai emberek
1980 Töredék az életről
1978 Havasi selyemfiú
1975 Legenda a nyúlpaprikásról
1974 Várakozók
1971 Meztelen vagy
producer
 
2008 Papírkutyák
2006 Egy bolond százat csinál
2005 Egy szoknya, egy nadrág
A közvetítő
2001
2000 Meseautó
1999 Hippolyt
1996 In memoriam Gyöngyössy Imre
creator
 
Messze
writer
 
1973 Giordano Bruno megkísértése
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Imre Gyöngyössy - director  (25)
Katalin Petényi - director  (15)
Gábor Szabó - director of photography  (6)
Péter Jankura - director of photography  (6)
Tibor Máthé - director of photography  (6)
Gábor Berkes - actor  (5)
Mari Miklós - editor  (5)
Bence Gyöngyössy - director  (4)
Ferenc Zenthe - actor  (4)
Imre Bajor - actor  (4)

Genres

drama children educational adventure political comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu